MineralParken
arrow

MineralParken

Klikk for å lese mer
close
info:

I Mineralparken på Evje finnes en spektakulær steinsamling. I gruvene glitrer verdens vakreste steiner, og hele aktivitetsparken har utgangspunkt i denne utstillingen.


Ute finnes en rekke barneaktiviteter. I Mineralparkens gavebutikk finnes et stort utvalg av smykker og skulpturer i stein.


Tilreisende kan overnatte i et sjarmerende laftehus og på en moderne bobilcamp.

Evje og Hornnes Geomuseum
arrow

Evje og Hornnes Geomuseum

Klikk for å lese mer
close
info:

Evje og Hornnes Geomuseum er et innholdsrikt bygdemuseum med en enestående mineralsamling.


Museet er åpent for besøk i sesongen juni-august. Etter avtale kan museet åpnes for skoleklasser, turistbusser, grupper for guiding m.m.

Evjemoen Forsvarsmuseeum
arrow

Evjemoen Forsvarsmuseeum

Klikk for å lese mer
close
info:

Evjemoen Forsvarsmuseum viser forsvarets historie i Evje og Hornnes kommune.


Museet har også en utstilling om 2 verdenskrig med vekt på Agder, og viser ulike typer våpen og kjøretøy, håndvåpen og uniformer.

Oddens Hage
arrow

Oddens Hage

Klikk for å lese mer
close
info:

Oddens Hage er den nye flott hagen til Odden Camping. I trivelige omgivelser like ved Fennefossen, og kort vei til Evje sentrum finner du denne oasen.


Oddens Hage er på 10.000m2 er anlagt med ulike temahager, bl.a. en japansk inspirert hage, en rosehage og dammer. Odden plantemarekd er tilknyttet hagen, og har et rikholdig utvalg av roser, planter, krukker, redskaper m.m. Her ligger også nybygde Odden Vertshus!

Sørlandet har en rekke aktiviteter tilpasset folk i alle aldre. Evje ligger ca 1 time nord for Kristiansand, og ca 1 time og 15 min. vest for Arendal. Elven Otra går fra sør i Byglandsfjord gjennom Evje, hvor det langs elven er mange flotte badestrender, og campingmuligheter.

Evjeregionen med alle sine aktiviteter er en perfekt dagstur fra kysten, eller rett og slett et godt utgangspunkt for din ferie. Hvis du er interessert i aktiviteter må du sjekke ut mulighetene www.visitevje.no/aktiviteter!

Ikke glem å sjekk ut aktiviteter, pakker, attraksjoner, spisesteder, butikker og anbefalinger på Evje.

Velkommen til Evje denne sommeren!