MineralParken
arrow

MineralParken

Klikk for å lese mer
close
info:

Her er det mulighet for overnatting på bobilcamp eller i laftehus. Sanitæranlegget er av meget høy standard med store romslige baderom som inneholder dusj og toalett, vaskerom med vaskemaskin, vaskekum og tørketrommel.


For de av våre gjester som ønsker overnatting innendørs, tilbyr vi nå overnatting i laftehus fra 1700-tallet.


Her finnes store koselige familierom med vinduer vendt med utsikt over parken. Det er gratis trådløst internett og tv på alle rom. I huset er det felles dusj/wc, vaskemaskin og tørketrommel.

TrollAktiv
arrow

TrollAktiv

Klikk for å lese mer
close
info:

TrollAktiv ligger ca. 1 time fra Kristiansand, og ca. 7 km fra Evje. Vi kan tilby flere gode overnattingsmuligheter som vandrehjem, hytter, lavvo og campingplass.


I naturskjønne Setesdal ligger TrollAktiv like ved elven Otra. Multiaktiviteter står i kø og venter på deg. Vi gir dere uforglemmelige opplevelser for alle aldersgrupper.


På stedet har vi kiosk, volleyballbane og avslappningsområder for å nyte fine sommer kvelder.

Evje Park Apartments
arrow

Evje Park Apartments

Klikk for å lese mer
close
info:

Nyrestaurerte leiligheter med 1 soverom, og 2 soverom med fasiliteter som gjør at du har det du trenger for korte eller lengre opphold. Hos oss skal du bo komfortabelt. Passer for familier, forretningreisende, jente eller guttetur, eller rett og slett en pust i bakken for å nyte naturen og det Evje har å by på av aktiviteter.


Hos oss skal du bo komfortabelt. Passer for familier, forretningreisende, jente eller guttetur, eller rett og slett en pust i bakken for å nyte naturen og det Evje har å by på av aktiviteter.


Neset Camping
arrow

Neset Camping

Klikk for å lese mer
close
info:

Åpent hele året!


Neset Camping er en rolig 4-stjerners campingplass som ligger naturskjønt til på et nes ute i den 40 km lange Byglandsfjorden. Plassen ligger ved Rv 9 i nedre Setesdal, 13 km nord for Evje.


Vi har 31 campinghytter med plass til 4-8 personer. Neset Camping har egen kolonialbutikk, og her selges også øl av klasse D.


I høysesongen er plassens kafe åpen. Campingplassen har ca. 1600 m strandlinje med gode bademuligheter fra sandstrender, eller via vannsklie ut på dypt vann.

Odden Camping
arrow

Odden Camping

Klikk for å lese mer
close
info:
Odden Camping er en rolig og idyllisk campingpark med fine bademuligheter. Campingplassen ligger ved elven Otra, hvor det er en lang strandlinje med gode bademuligheter i tilknytning til campingplassen. I tillegg har vi hytteutleie, med høy og lav standard. Det er også tilrettelagt for caravan, bobil og telt.
Revsnes Hotell
arrow

Revsnes Hotell

Klikk for å lese mer
close
info:
Fasiliteter med bar og restaurant, overnatting og kurs og konferanse. 1 times kjøring fra Kristiansand og Arendal til Byglandsfjords Perle.

Sørlandet har en rekke aktiviteter tilpasset folk i alle aldre. Evje ligger ca 1 time nord for Kristiansand, og ca 1 time og 15 min. vest for Arendal. Elven Otra går fra sør i Byglandsfjord gjennom Evje, hvor det langs elven er mange flotte badestrender, og campingmuligheter.

Evjeregionen med alle sine aktiviteter er en perfekt dagstur fra kysten, eller rett og slett et godt utgangspunkt for din ferie. Hvis du er interessert i  aktiviteter må du sjekke ut mulighetene www.visitevje.no/aktiviteter!

Ikke glem å sjekk ut aktiviteter, pakker, attraksjoner, spisesteder, butikker og anbefalinger på Evje.

Velkommen til Evje denne sommeren!